![מחברת המתכונים של דנית מחברת המתכונים של דנית](https://danitkitchen.co.il/wp-content/uploads/2018/08/danit2.jpg)
היי, שמי דנית, נשואה למרדכי ואמא של איתי ודניאל.
ביומיום אני עוסקת בתחום המכירות והשיווק באינטרנט, ואני מלווה עסקים, חברות וארגונים בתהליך הפקת הפודקאסט שלהם.
כמו כן, אני מתחזקת שלושה פודקאסטים:
- פודקאסט על עקבים – פודקאסט על יזמות ואימהות
- מאחורי המיקרופון – מאחורי הקלעים של פודקאסטים ישראלים
- ממאזינים ללקוחות משלמים – חזקו את המותג שלכם באמצעות פודקאסט
עד לפני מספר שנים בכלל לא אהבתי לבשל, שלא לדבר על לאפות…
חוץ מחביתה לא ידעתי להכין כלום… אבל ממש כלום.
כל עוד גרתי בבית אמי לא היה לי חשק בכלל להיכנס למטבח (חוץ מלפתוח את המקרר או לחמם לי אוכל במיקרוגל).
את האהבה למטבח גיליתי רק אחרי שעברתי לגור עם בן זוגי (היום בעלי).
בהתחלה זה היה מאולץ, אכלנו הרבה אורז, פסטה, תפוחי אדמה ושניצלים…
אבל שכאחת שמאוד אוהבת אוכל מגוון די מהר נמאס לי מהאוכל ילדים הזה והבנתי שאין לי ממש ברירה אלא להתחיל להתנסות במטבח.
התחלתי להוציא מתכונים מהאינטרנט ופשוט לנסות אותם.
בהתחלה נצמדתי להוראות במתכונים אחד לאחד,
ולאט לאט התחלתי להיות יותר אמיצה ולנסות מתכונים משלי או לשנות מתכונים קיימים.
הוצאתי כל כך הרבה מתכונים שהצטברה לי כזו ערימה מטורפת עד שנאצלתי להכין קלסר עם חוצצים לפי קטגוריות (אני פריקית של סדר…),
אבל האמת שאיבדתי את עצמי בתוך כל המתכונים מאוד מהר,
חלק מהמתכונים הלכו לאיבוד כשהוצאתי אותם מהקלסר,
חלק הוכתמו או נרטבו במהלך ההכנה,
וחלק פשוט לא היו מעודכנים עם השינויים שעשיתי.
ואז עלה לי רעיון…
להקים לעצמי מחברת מתכונים אונליין, ככה שאף מתכון שארצה לשמר כדי להכין אותו שוב בעתיד לא ילך לאיבוד.
וכך הוקם האתר מחברת המתכונים של דנית
במחברת המתכונים שלי תמצאו מתכונים מגוונים, פשוט כי אני משוטטת ברחבי האינטרנט והפייסבוק בחיפוש מתמיד אחר מתכונים מעניינים ובעיקר טעימים…
אני אוהבת מתכונים לא מסובכים בטירוף, למרות שגם כאלה שדורשים קצת יותר זמן והשקעה תמצאו באתר.
מה שכן, אני יכולה להבטיח לכם שכל מתכון שהועלה למחברת המתכונים שלי נוסה במטבח שלי יותר מפעם אחת, ואפילו עבר התאמות ומקצה שיפורים מפעם לפעם, ככה שאני בטוחה שמדובר במתכונים מוצלחים.
כמובן שהכל עניין של טעם… אבל אני מקווה שהמתכונים שלי ימצאו חן גם בעיניכם.
יש מתכונים שאפילו הפכו לקבועים במטבח שלי בתדירות של אחת לשבוע-שבועיים, כמו למשל קדרת אורז מלא עם עדשים, סלט הקינואה, עדשים שחורות וחמוציות שמככב אצלי בכל קיץ ועוד הרבה מתכונים טעימים.
רק בקשה אחת לי אליכם…
אם אתם מנסים את אחד או יותר מהמתכונים באתר שלי אשמח מאוד שתשאירו לי תגובה מתחת למתכון כדי שאדע אם אהבתם או לא.
אני מאחלת לכם אפיה / בישול מהנה ובתאבון!
אתן מוזמנות (וגם מוזמנים למרות השם…) להצטרף לקבוצה במטבח על עקבים – טיפים,טריקים ומתכונים לנשים עסוקות שאוהבות לבשל