טוב את הקינוח הזה אתם פשוט חייבים להכין!!!
בין אם אתם מארחים ובין אם לא, אני מבטיחה לכם שהמוס שוקולד המטריף הזה, שמורכב משני מרכיבים בלבד (שוקולד מריר ושמנת מתוקה) ייחסל תוך שעות ספורות.
את המתכון לקחתי מהאתר עוגיו.נט המהמם שאני כל כך אוהבת.
לי יצאו 5 כוסות קינוחים בינוניות, לכן, אני ממליצה לכם בחום מראש להכפיל כמויות.
ואם אתם מארחים וצריכים כמות גדולה אז אפילו לשלש כמויות.
המצרכים הדרושים
* הכמות הינה ל-5 כוסות קינוחים בינוניות (מומלץ מאוד להכפיל / לשלש כמויות)
1 קרטון 250 מ"ל שמנת מתוקה (חשוב שהשמנת תהיה קרה מאוד, לכן רצוי לשים אותה בפריזר לכמה דקות)
1 חבילת שוקולד מריר (רצוי 60 אחוז, לא חובה)
לקישוט: אני שמתי בוטנים גרוסים שגם משתלבים נהדר עם שוקולד מריר, אפשר לשים שבבי שוקולד, פקאנים מסוכרים או כל קישוט אחר שאוהבים
שלבי ההכנה:
העבירו את השמנת לקערת מיקסר והקציפו עד לקבלת קצף לבן תפוח מאוד
בינתיים המיסו את השוקודל המריר על בן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה
לאחר שהתקבל קצף תפוח, העבירו מעט מהשוקולד המריר והקציפו
העבירו את יתרת השוקולד המריר לקערה והקציפו עד לקבלת צבע חום אחיד
העבירו את הקינוח לכוסות אישיות וישר למקרר למספר שעות עד להתייצבות מוחלטת
פזרו מעל המוס את הבוטנים הגרוסים / שבבי השוקולד או הפקאנים המסוכרים ואכלו בהנאה רבה 🙂
כתיבת תגובה