לא מזמן עשיתי סדר במזווה שלי, מדי פעם אני אוהבת לעשות סדר כדי להיזכר אילו מצרכים מעניינים יש לי שם ושמזמן לא עשיתי בהם שימוש…
שקית גריסי הפנינה היתה אחת מהמצרכים הללו…
בהחלטה של רגע החלטתי להעמיד סיר עם כמה מצרכים בסיסיים שהיו לי במקרר, בלי לרדת לסופר לקניית השלמות (שוב 😉 )
הופתעתי שהמרק יצא כל כך טעים עם כל כך מעט מצרכים!
כמובן שאפשר להתפרע ולהוסיף ירקות שאתם אוהבים כמו תפוחי אדמה, כרובית וכו'… אבל תדעו שגם אם אין לכם אותם בבית המתכון הזה יעשה בול את העבודה!
קבלו את המתכון שלי למרק גריסי פנינה שלקח בדיוק 5 דקות להכין והוא מושלם למזג האוויר הקר!!!
המצרכים הדרושים:
1 כוס גריסי פנינה לאחר השרייה של מספר שעות לפחות
1 בצל חתוך לקוביות
2-3 גזרים חתוכים לעיגולים
2-3 גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות
1 עגבניה טריה חתוכה לקוביות
1 רסק עגבניות קטן
מלח,פלפל, פפריקה, כורכום ואבקת מרק
שלבי ההכנה:
טגנו את קוביות הבצל עד שהופכות שקופות
הוסיפו עיגולי גזר, כמה גבעולי סלרי ועגבניה טריה וטגנו עוד מספר דקות
הוסיפו את גריסי הפנינה, רסק עגבניות קטן, מלח, פלפל, כורכום, פפריקה מתוקה ומעט אבקת מרק וערבבו
הוסיפו מים (לא בדקתי כמה אבל יותר מגובה הגריסים כי הן שותות מים ומתנפחות), הביאו לרתיחה והנמיכו את האש
בשלו על אש נמוכה כחצי שעה עד שהכל מתרכך
תקנו תיבול והוסיפו מעט מים רותחים אם צריך
בתאבון!
כתיבת תגובה