המתכון הזה מפתיע בטעמו… והבונוס הוא שהוא גם ממש דיאטטי ומהיר הכנה.
כל מה שאתם צריכים זה כרוב (סגול / אדום או לבן) וקצת מלח ויש לכם מנה מרשימה!
כמובן שלא חייבים לחתוך אותו כ"סטייק", גם חיתוך פריסטייל הולך. הטעם בכל אופן מצויין!
המצרכים הדרושים:
1 כרוב סגול (אדום) או לבן
מעט שמן זית ומלח
שלבי ההכנה:
פרסו את הכרוב לפרוסות או לחתיכות פריסטייל
אם אתם רוצים פרוסות מרהיבות כמו בתמונה למעלה חתכו את הכרוב כשהצ'ופצ'יק שלו כלפי מטה
עם כרוב סגול התוצאה תהיה מרהיבה ביותר בגלל הצבע הלבן בפנים
בכל מקרה, לא משנה אם תלכו על כרוב סגול או לבן, טעים זה בטוח יהיה…
העבירו את הכרוב לתבנית (עם נייר אפיה) משומנת קלות בזמן זית, מרחו מעט שמן גם למעלה ופזרו קצת מלח (אפשר גס)
העבירו להעביר לתנור על 180 מעלות לכחצי שעה (עד שבקצוות מתחיל להיות ממש מעט שחום)
בתאבון!
כתיבת תגובה