אתמול בערב צפינו אני ובעלי באחת הסדרות האהובות עלינו בנטפליקס (אמהות עובדות) והיתה שם סצינה של זוג אוכל ספגטי ברוטב אדום שעשה לנו חשק מטורף!
מפה לשם היום רצתי לסופר, קניתי את המצרכים ותקתקתי לנו ספגטי בולונז (פשוט כי הפשרתי יום קודם בשר).
מנה מצויינת שגם ילדים וגם מבוגרים יהנו ממנה!
המצרכים הדרושים:
1 חבילת ספגטי (אני אוהבת את ספגטיני מספר 5 של ברילה)
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 בצל קטן קצוץ דק
2-3 שיני שום כתוש
1 פחית עגבניות מרוסקות (אני אוהבת את של מאסטר שף)
1 רסק עגבניות קטן
תיבול: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מעט סוכר
שלבי ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כמה שניות
מוסיפים את הרסק והעגבניות המרוסקות ואת התיבול ומערבבים
מוסיפים כ-1 ליטר מים ומביאים לרתיחה, משאירים על אש בינונית-גבוהה כדי שיבעבע ויצטמצם
בינתיים מטגנים חצי קילו בשר בקר על מחבת עד שקצת הופך לאפור ומתבלים במלח פלפל ופפריקה מתוקה
כשהרוטב מצטמצם ומתחיל להסמיך להעביר את הבשר לתוך הרוטב ולבשל עוד כנה דקות
בינתיים לבשל את הספגטי לפי הוראות ההכנה. רצוי להוציא את הפסטה 2 דקות ככה לפני שמוכנה, להעביר לרוטב ולבשל עד שהפסטה במידת הבישול הרצויה
הערה: בישול הספגטי בתוך הרוטב עוזר לרוטב להידבק טוב יותר לפסטה
להגיש וליהנות ????
כתיבת תגובה