אם אתם מחפשים מתכון סופר קל וטעים לעוגת מיץ תפוזים הגעתם למקום הנכון…
לעוגה הזו לא נדרשת יותר מדי עבודה, פשוט זורקים את כל החומרים לקערה, מערבבים, מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק ולתנור…
3 דקות הכנה + 30 דקות בתנור ויש לכם עוגה מעולה!
במתכון המקורי הכמות היא לאינגליש קייק אחת אבל אני מראש הכפלתי כמויות כי ברור שתבנית אחת לא מספיקה…
המצרכים הנדרשים:
4 ביצים L או 5 M
1 כוס סוכר (העוגה לא יוצאת יותר מדי מתוקה, למי שאוהב ממש מתוק אפשר להוסיף עוד 1/4 כוס)
1 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל / 2 כפיות תמצית וניל אמיתית
1.5 כוסות מיץ תפוזים (השתמשתי במיץ 100% תפוזים בבקבוק)
3 כוסות קמח תופח או 3 כוסות קמח רגיל + 3 כפיות אבקת אפיה
לציפוי:
לפזר אבקת סוכר
שלבי ההכנה:
לזרוק לקערה את כל המצרכים למעט הקמח ולערבב (אני משתמשת במטרפה ידנית חשמלית, עושה את החיים סופר קלים…)
להפעיל תנור על 180 מעלות (אני אוהבת להפעיל את התנור רק בשלב הזה כדי שהתנור לא יהיה חם מדי. כשהתנור חם מדי העוגה מתפוצצת מלמעלה (זה אחרי כמה ניסיונות שעשיתי)
לנפות את הקמח (אני אוהבת לנפות לקערה נפרדת ואז להוסיף לאט), לערבב רק עד לאיחוד החומרים כדי שהעוגה לא תצא דחוסה
להעביר לתבניות אינגליש קייק ולתנור לכ-30 דקות
חשוב מאוד להיות עם היד על הדופק כדי שהעוגה לא תתייבש. אם צריך לתת עוד כמה דקות בתנור
אחרי שהעוגה מצטננת מעט לבזוק אבקת סוכר ולהתענג!!
כתיבת תגובה