
עוגת תפוזים, קוקוס ואינסטנט פודינג וניל מושלמת וקלה להכנה – בתבנית עגולה
אם יצא לכם לשוטט ברחבי האתר בטח שמתם לב שיש המון מתכונים של עוגות בחושות…
הסיבה היא כי אף פעם לא נמאס לי מעוגות בחושות, הן סופר קלות להכנה ותמיד סוגרות פינה כשבא משהו טעים.
אהובות עלי במיוחד הן עוגות התפוזים,ותמיד תמצאו אצלי בבית באופן קבוע מיץ תפוזים, קוקוס ואינסטנט פודינג וניל (בנוסף לקמח תופח כמובן שאין מצב שתתפסו אותי בלי…)
לכן כשחברה שלחה לי את המתכון הזה הייתי חייבת לנסות אותו… וכצפוי, התאהבתי 🙂
נכון להיום זו עוגת התפוזים שאני מכינה הכי הרבה!!!
בפעם האחרונה הוספתי גם פצפוצי שוקולד ויצא נחמד (אני מעדיפה בלי). יש לצפות את פצפוצי השוקולד בקמח כדי שלא ישקעו
בקיצור, רוצו להכין וחזרו לעדכן 😉

הסו שף הפרטי שלי עוזר לי להכין עוגת תפוזים וניל 🙂
המצרכים הדרושים:
3 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס תפוזים
½1 כוסות קמח תופח
½ כוס שבבי קוקוס
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

עוגת תפוזים, קוקוס ואינטנט פודינג וניל מושלמת וקלה להכנה – בתבניות אינגליש קייק ובתוספת שוקולד צ'יפס
שלבי ההכנה:
הפעילו תנור על 180 מעלות
העבירו לקערה אחת את כל החומרים היבשים (קמח תופח, קוקוס, אינסטנט פודינג וניל) ולערבב עד לאיחוד החומרים
העבירו לקערה שניה את הביצים והסוכר ולהקציף עד לאיחוד, להוסיף את השמן והמיץ תפוזים ולערבב שוב עד לאיחוד
העבירו את תכולת קערת היבשים לקערת הרטובים ולערבב עד לאיחוד בלבד
העבירו את הבלילה לתוך שתי תבניות אינגליש קייק רגילות ולתנור לכ-30 דקות
לאחר שהעוגה מוכנה מרחו מעל העוגה מעט מיץ תפוזים (עם מברשת מסיליקון) או בזקו אבקת סוכר
המתינו שהעוגה תתקררר מעט ותהנו 🙂
שלום דנית
במקום מיץ תפוזים, מיץ תפוחים או לימונים גם יכול ללכת<?
עוגת לימון וקוקוס וכו'
עוגת תפוחים וקוקוס וכו'
היי יעקב,
כן ניתן בהחלט! אשמח שתעדכן מה הכנת בסוף ואיך יצא 🙂
עוגה מאוד טעימה ומוצלחת. הוספתי אבקת סוכר וניל.
הטעם של הוניל יחד עם התפוז מאוד שונה ומעניין. אהבתי ואאמץ את המתכון
היי סימה, איזה כיף לשמוע! תודה רבה שחזרת לעדכן 🙂
שלום דנית.תודה ענקית על מתכונים טעימים – מנצחים.
יש לי ילד רגיש לכל סוגי הדגנים ולכן אני יכולה להשתמש בקמח טף, חומוס, תפוחי אדמה ושקדים.
אשמח למתכונים לעוגות בהן ניתן להמיר את הקמח באחד מהנ"ל או בשילוב שלהם…
היי שרית, איזה כיף לשמוע. תודה על התגובה מחממת הלב 🙂
לגבי הקמחים שציינת, אני באופן אישי פחות משתמשת בהם, ולכן אין לי מתכונים איתם (וגם לא ניסיון).
מדהיםםםםםם
כיף לשמוע 🙂