אם אתם מחפשים גיוון לארוחת הערב שלכם, אני ממליצה לכם בחום לנסות את המתכון הזה לעלי סיגר במילוי גבינות.
את הרעיון לקחתי ממירי, מנהלת בקבוצת הפייסבוק שלי הנקראת "במטבח על עקבים", מאז הכנתי את המתכון כבר מספר פעמים, כל פעם במילוי קצת שונה, ובכל פעם כל עלי הסיגר חוסלו.
כמה דגשים:
את עלי הסיגר ניתן לקנות בסופר (נמצא במקפיא). זה מגיע קפוא, ואני ממליצה לכם לשים בפריזר ובכל פעם לקחת את הכמות הדרושה לכם (זה מפשיר תוך שניות על המחבת).
אני ממליצה להשתמש ב-2 עלי סיגר בכל מאפה כי העלים גם ככה מאוד דקים אז שניים יחזיקו את המילוי טוב יותר (וחוץ מזה, זה טעים וקריספי בטירוף בכל מקרה…)
אתם יכולים לגוון בגבינות, לשבור ביצה ישירות על העלים (או לערבב קודם בכוס כדי להפוך לחביתה), להוסיף זיתים / תירס / טונה… (ממש כמו בפיצה – הכל הולך), למרוח קצת קוטג'…
אלו עלי הסיגר שקניתי (אבל אפשר של כל חברה):
וככה זה נראה על המחבת:
המצרכים הדרושים:
מעט שמן לטיגון
עלי סיגר
גבינה צהובה (רצוי מגורדת)
מעט גבינה בולגרית מפוררת
תוספות שאוהבים (אני שמתי זיתים)
1 ביצה
שלבי ההכנה:
שמנו ממש מעט מחבת נון סטיק
הניחו במחבת 2 עלי סיגר (אפשר גם אחד)
הוסיפו גבינה מלוחה וצהובה. אפשר גם זיתים, ירקות קלויים, וכל דבר לפי הטעם האישי שלכם
הוסיפו ביצה וקפלו את עלי הסיגר לחצי
הדקו מעט את הקצוות, העבירו לאש בינונית וכסו את המחבת
טגנו עד להזהבה משני הצדדים
הכינו איזה סלט ירקות טוב ויש לכם ארוחת ערב מושלמת 🙂
בתאבון!
כתיבת תגובה