הפעם הראשונה שבה הכנתי את הפיצה טורטיה הטבעונית הזו היתה כשהתארחו אצלנו אחה"צ לפליי דייט חבר מהגן של הבן שלי עם משפחתו… כולם טבעוניים.
במקרה הזמנתי אותם אחרי סופ"ש יומולדת לבן שלי, בה גם הכנתי את עוגת השוקולד השוקולדית והטעימה הזו, ונשאר לי המון אוכל טבעוני (כי אמי ודודתי טבעוניות).
אז חשבתי… איזה מאכל בטוח ישמח ילדים… פיצה ברור!
ישר שלפתי חבילת טורטיות מהארון (מקמח מלא של מאסטר שף מעולות), הכנתי את הפיצה במהירות שיא, ותוך כמה דקות כל הפיצות חוסלו (על ידי כולנו דרך אגב…).
בקיצור, בין אם אתם טבעונים ובין אם לא, את הפיצה הזו אתם חייבים להכין.
את המתכון להכנת ממרח גבינת קשיו תמצאו פה, ובהמשך ממש פה למטה נמצא המתכון להכנת הפיצה הטבעונית עם הממרח.
אגב, לאחר שטעמתי פיצות טבעוניות בשתי גרסאות: האחת עם ממרח גבינת קשיו והשניה עם גבינת משו-משו, ללא ספק ממרח גבינת הקשיו מנצח מבחינת טעם ומרקם!
המצרכים הדרושים:
1 חבילת טורטיות (כל סוג שאוהבים)
ממרח קשיו (כמו במתכון בקישור למעלה)
רוטב לפיצה (אני אוהבת את הרוטב "פיצה-פיתה" של פריניר, אבל אפשר כל רוטב אחר, או אפילו קטשופ אם אוהבים)
תוספות שאוהבים מעל הפיצה: תירס, זיתים, פטריות, פלפלים, בצל… ממש כל מה שאוהבים
שלבי ההכנה:
חממו תנור על 180 מעלות
רפדו את תבנית התנור בנייר אפיה והניחו מעל 2-4 טורטיות מפוזרות על פני התבנית (תלוי בגודל התבנית)
קחו מעט מהרוטב עם כף ומרחו אותו בתנועות סיבוביות על הטורטיה
מרחו מעל מממרח הקשיו והוסיפו את התוספות שאתם אוהבים
העבירו לתנור ל-8 דקות
תנו לפיצה להתקרר מעט ובינתיים חזרו שוב על הפעולה עם שאר הטורטיות
התענגו על הטעם 🙂
כתיבת תגובה