
קבבונים שנטרפים ישר מהתבנית
אחרי זמן רב שלא נכנס אלי בשר אדום הביתה (סלידה קשה מבשר אדום בעקבות ההריון…) פתאום חזר לי החשק.
ביקשתי מהקצביה הקבועה שלי בשר לקבבים (עם יותר שומן מבשר טחון רגיל) והכנתי את המתכון הבא.
אין יותר מדי מה להגיד על המתכון, למעט העובדה שכל הקבבונים התחסלו עם יציאתם מהתנור.
תהנו 🙂
המצרכים הדרושים:
500 גרם בשר טחון לקבב (בשר עם קצת יותר שומן, אם יש לכם בשר רזה יותר הוסיפו מעט שמן לעיסה)
1 בצל בינוני קצוץ
4 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
¼ כפית בהרט
שדרוגים:
מקלות קינמון שאותם יעטפו הקבבונים (מומלץ למי שאוהב קינמון בבשר… טעים מאוד)
להוסיף חופן של צנוברים
שלבי ההכנה:
הפעילו תנור מראש על 200 מעלות (קצת פחות למי שיש תנור חזק) והכינו תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
ערבבו את כל החומרים בקערה, צרו צורות של קבבונים והעבירו לתבנית האפיה
העבירו לתנור ל-20 דקות (הפכו לאחר 10 דקות צד) ותנו לקבבונים להתקרר מעט
מומלץ להגיש עם טחינה ביתית, סלט קצוץ ופיתות חמות 🙂
כתיבת תגובה