המתכון הזה הוא שדרוג של מתכון שפורסם בקבוצת הפייסבוק שלי "במטבח על עקבים" (ממש לא רק לנשים אגב, סתם אהבתי את השם…)
לרוב אני מכינה קציצות ברוטב, בדרך כלל ברוטב אדום, אבל האמת שפעמים פשוט לא בא לי רוטב…
מה שכן, אני מזהירה אתכם שהקציצות הללו מתחסלות ממש ממש מהר, אז אם אתם רוצים שיישארו לכם גם קציצות למחר פשוט תכינו כמות כפולה.
המצרכים הדרושים:
½ קילו בקר טחון
חופן שבבי בצל מטוגן מוכנים (מהסופר. אם אין לכם, אני מאוד ממליצה לכם לקנות. בכל מקרה אפשר גם לטגן בצל. הטעם יהיה קצת שונה אבל עדיין טעים)
3 כפות פירורי לחם (או קמח מצה בפסח)
1 כף גדושה של קטשופ
¼ כוס סודה לשתייה (תורם לאווריריות)
תיבול: מלח ופלפל
שלבי ההכנה:
לערבב את כל המצרכים היטב
לטגן על מחבת עם מעט שמן
לחסל בהנאה ישר מהמחבת!
הצעת הגשה:
למרוח מעט טחינה ביתית או טחינה ורודה על טורטיה, לחתוך לחצי 2 קציצות, והוסיף חמוצים וירקות שאוהבים, לגלגל ולאכול בהנאה 🙂
כתיבת תגובה