לא נראה לי שיש מישהו שלא אוהב שניצלים… קריספיים וטעימים, עם קטשופ, לימון ואפילו ככה בלי שום תוספת…
פשוט לנשנש ישירות איך שהם יוצאים מהנייר הסופג בדרכם אל הצלחת 🙂
עד לא מזמן הייתי מכינה רק את השניצל המוכר: טובלת חזה עוף בביצה, לאחר מכן בפירורי לחם ולאחר מכן ישר לשמן.
מאז שגיליתי את השניצל ההפוך (אני אפילו לא זוכרת איפה), אני מכינה באופן קבוע חצי מכמות השניצלים בדרך הרגילה וחצי מהכמות כשניצלים הפוכים.
הכוונה בשניצל הפוך היא לטבול את חזה העוף קודם כל הפירורי הלחם (כן, הם נדבקים) ורק לאחר מכן בביצה ואז ישירות לשמן החם.
הטעם שונה לגמרי, השניצלים ההפוכים לא קריספיים כמו הרגילים, אבל בגלל שפירורי הלחם סופגים יותר מהביצה נוצרת מעטפת עבה וטעימה במיוחד.
רק שימו לב שלשניצלים הפוכים תצטרכו להשתמש ביותר ביצים בגלל הסיבה שציינתי הרגע.
בקיצור, תנסו ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם 🙂
המצרכים הדרושים:
8-9 פרוסות חזה עוף דקות לשניצלים
3-4 ביצים
פירורי לחם
תיבול לביצה שאוהבים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה / חריפה, אבקת מרק, גריל עוף…
שלבי ההכנה:
חממו מחבת עם שמן (בגובה בערך סנטימטר)
טיפ: חתכו כמה עיגולים של גזר והוסיפו לשמן. הגזר עוזר לשמן להישרף ולהשחים לאט יותר
בזמן שהשמן מתחמם שברו את הביצים, תבלו בתיבול שאתם אוהבים וטרפו אותם עד לאיחוד עם התבלינים
הכינו צלחת עם פירורי לחם בצד
טבלו את חזה העוף קודם בפירורי הלחם (כן, הם נדבקים לחזה העוף), לאחר מכן טבלו בבלילת הביצים והתבלינים וישר להעביר למחבת
כשצד אחד משחים הפכו לצד השני להשחמה
העבירו לצלחת עם נייר סופג
חסלו בהנאה… מומלץ עם פירה טעים בצד 🙂
[…] אני מכינה חזה עוף עם תבלינים, שניצלים או חזה עוף בסויה ודבש, אבל חיפשתי מתכון סופר סופר פשוט […]