אם נמאס לכם מלאכול כריך / טוסט / חביתה וגבינה לארוחת הערב אז המאפינס האלה בדיוק בשבילכם…
מדובר במאפינס הכי קלים להכנה שיש, 2 דקות של הכנת הבלילה ועוד כ-30 דקות בתנור ויש לכם ארוחת ערב מושקעת במינימום מאמץ.
המתכון המקורי נלקח מהאתר פודיזגוד וכמו תמיד, אני משדרגת ונותנת את הטויסט שלי למתכון (טיפים לשדרוג בהמשך).
אני מבטיחה לכם שהמתכון הזה יהפוך להיות קבוע אצלכם במטבח…
המצרכים הדרושים:
- 2 ביצים
- 1 קופסת קוטג'
- חופן גבינה צהובה מגורדת
- 1 גביע שמנת חמוצה קטן
- ½2 כפות גדושות קמח תופח
- מלח ופלפל לפי הטעם
לשדרוג:
- להוסיף חופן של גרעיני תירס (קופסה / סנפרוסט) לבלילה
- לטגן בצל קטן במעט חמאה, להקפיץ קופסת פטריות ולהוסיף לבלילה
- לקנות לבבות ארטישוק א-לה רומנה (אני אוהבת את של חברת bell), לחתוך 2-3 לחתיכות קטנות ולהוסיף לבלילה
- להוסיף חופן זיתים קצוצים לבלילה
- לחתוך כרישה בחיתוך גב, לחלוט על הגז, לטחון במעבד מזון ולהוסיף לבלילה (הסברים במתכון של מאפינס כרישה)
- להוסיף גבינות שאתם אוהבים – בולגרית, קשקבל, פרומעז וכו'…
כל השדרוגים הנ"ל נוסו והתקבלו בהצלחה רבה!
אם יש לכם רעיונות נוספים אתם מוזמנים לרשום בתגובות… אשמח לנסות!
שלבי ההכנה:
- הפעילו תנור מראש על 180 מעלות
- העבירו את כל המצרכים לקערה ולערבב
- הוסיפו את אחת מהצעות השדרוג (אם בא לכם) – את הפטריות המוקפצות יש להכין לפני הכנת הבלילה
- שמנו תבנית מאפינס ולהעביר את הבלילה לשקעים (יוצאים בערך 10-12 מאפינס)
- העבירו לתנור לכ-30 דקות או עד שמזהיב למעלה
- תנו למאפינס להתקרר מעט וחסלו הכל 😉
תגובות פייסבוק
כתיבת תגובה